torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Ny kampanj från OMEGA till No Time To Die

Karaktären James Bond har burit med stolthet sedan Pierce Brosnans debutfilm som 007 James Bond GoldenEye det schweiziska klockfabrikören Omega Seamaster i alla de efterföljande filmerna sedan dess. Nu 25 år senare firar OMEGA detta med att lansera klockan som Bond använder sig i No Time To Die.

OMEGA och James Bond franchisen har samarbetat med varandra i 25 år, helt otroligt alltså, ända sedan GoldenEye (1995) när man valde och låta James Bond bära det schweiziska märket OMEGA där och då. Och nu under veckan lanserade företaget en ny reklamfilm där vi får se vad för klocka agent 007 kommer använda sig av i filmen No Time To Die en Seamaster Diver 300M 007 Edition.

Reklamfilmen:

Den nya Seamaster Diver 300M 007 Edition har utformats speciellt för att tillgodose behoven hos 007. Skapad i lättviktsgrad 2 titan, den innehåller ett innovativt armband i titannät och gravyrer i militär stil med en vintage look tack vare urtavlan och den tropiska brun aluminiumram. Dessa element har ett klassiskt utseende tack vare vintage Super-Lumi Nova, som fyller dykskalan, de mörka händerna och indexen. Klockan är en del av den nuvarande OMEGA ikoniska samlingen.

Man har haft Daniel Craig till hjälp vid utformandet av klockan då tanken bakom utseendet är militära behoven. Craigs inflytande och råd var en avgörande faktor och spelade en viktig roll i modellen slutliga designen, och hans stora kunskap om James Bond var avgörande för att skapa en klocka som passade för den hemliga agenten.