torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Lashana Lynch ansiktet utåt för nya Nokia kampanjen

Skådespelaren Lashana Lynch som spelar 00 agenten Nomi i No Time To Die har gjort en exklusiv photo shot och PR-video för lanseringen av Nokias nya mobil 8.3 5G.

Lashana Lynch kommer bli den första mörkhyade 00 agenten i James Bond-serien men inte den första svarta kvinnliga skådespelaren där var Gloria Hendry i Leva Och Låta Dö (1973). Fotosessionen med Lashana togs i en exklusiv miljö Pinewood Studios under själva inspelningen av filmen.

I den värld vi för närvarande lever i har vi alla den ultimata prylen i fickorna. Det är fantastiskt vad smartphones kan göra idag. Jag är glad att presentera den här nya smarttelefonen för att fira lanseringen av No Time To Die i november, och Nokia 8.3 5G är ett bevis på att Bonds prylar alltid ligger före sin tid, ” kommenterade skådespelerskan.

Florian Seiche som är VD för HMD Global som producerar Nokias smarttelefoner kommendetade angående att deras telefoner kommer synas i den kommande Bond-filmen: ”Nokia 8.3 5G-smarttelefonen är den officiella partnern för Bonds 25: e film, och vi ville markera lanseringen med något riktigt episkt”.

Förutom den nya Nokia 8.3 5G-modellen kommer även andra företagstelefoner att visas i filmen: Nokia 7.2 och Nokia 3310.