torsdag, september 19, 2024

James Bond

Rykte: Daniel Craig intresserad för en film till

Känslorna hos alla James Bond fantaster världen över har inte hunnit lägga sig efter nyheten att man väljer att skjuta upp ”No Time To Die” ytterliga en gång. Nu kommer The Sun med otroliga nyheter.

Med gårdagens oväntade besked att ”No Time To Die” skjuts upp ännu en gång så kommer brittiska skvallertidningen The Sun med häpnadsväckande nyheter att Daniel Craig kan tänka om och göra en sjätte film som James Bond med tanke på en omstart i marknadsföringskampanjen för NTTD.

Vad tidningen erfar har Daniel bett PR teamet bakom nästa Bond-film att inte gå hårt fram som ”aggressivt marknadsföra att det är hans slutliga Bond”.

För övrigt säger en källa nära produktionen och Craig: ”Jag tror inte Daniel är klar som James Bond, trots hans tidigare påståenden.”

Han var i samma position för fyra år sedan efter att Spectre kom ut, där han sa offentligt och högt att han var klar och sedan, när tiden gick, var han bara inte. Det finns något med den här delen som kliar en klåda och han är inte beredd att se den gå till en annan skådespelare än.”

Det kommer allt att komma till hur No Time To Die tas emot av allmänheten och om det kan bli den högst rankade filmen i serien. Om det gör det tror jag Daniel kommer att vara bra för en film till. Han säkrar den satsningen genom att be om att den inte ska marknadsföras som en ’finale’.”

(Källa: The Sun)

Lämna ett svar