torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Officiellt: Ny kompositör och artist till titelmelodin är klart!

Då vi nu äntligen två officiellt bekräftade nyheter kring No Time To Die; ny kompositör i Hans Zimmer som tar över efter Dan Romer och den 18 åriga supertalangen Billie Eilish ska sjunga titelmelodin till filmen. Väldigt spännande dessa nyheter onekligen.

Nyheten angående att tyskfödde Hans Zimmer skulle vara potentiella huvudkandidaten att ersätta den redan tillsatta kompositören Dan Romer för No Time To Die har cirkulerat sedan några månader tillbaka på sociala medier, där Bond sajten James Bond Radio skrev om detta först på deras Facebook sida. Återstår och ser vad Hans Zimmer kan lyckas åstadkomma för något speciellt till soundtracket för filmen med sån kort tid att få ihop det.

Michael G. Wilson och Barbara Broccoli sade detta i en kommentar att Zimmer blev klar för detta arbete: ”Det är en dröm som går i uppfyllelse med att arbeta med den legendariska kompositören Hans Zimmer på vår tjugofemte James Bond-film, No Time To Die.” Även Cary J. Fukunaga var rejält exalterad över Zimmer: ”Jag är mycket glada över att Hans gör soundtracket för No Time To Die. Musiken till Bond har alltid varit ikonisk och jag har redan bevittnat Hans lägga till sin känsla av geni till Bond-arvet.

007.coms nyhet över Hans Zimmer.


Vi har även nyhet vem som får den stora äran att sjunga titelmelodin till No Time To Die och ingen mindre än amerikanska underbarnet Billie Eilish, 18, som har skrivit texten tillsammans med hennes bror Finneas O’Connell. Billie är faktiskt den dittills yngsta artisten någonsin i Bond-serien att sjunga en titelmelodi.

I en kommentar i det pressmeddelande som skickades ut efter tillkännagivandet sade Barbara Broccoli och Michael G. Wilson följande: ”Vi är glada över att tillkännage att Billie och FINNEAS har skrivit en otroligt kraftfull och stämningsfull låt för No Time To Die, som har framställts oklanderligt för att fungera inom filmens känslomässiga historia”.

Billie Eilish kommentar om att vara artisten som får detta förtroende: ”Det känns galen att vara en del av detta på alla sätt. Att kunna göra temasången till en film som är en del av en sådan legendarisk serie är en enorm ära. James Bond är den coolaste filmfranchisen som någonsin har existerat. Jag är fortfarande i chock.” Hennes brorsa Finneas lade till: ”Att skriva temalåten till en Bond-film är något vi har drömt om att göra hela vårt liv. Det finns ingen mer ikonisk sammankoppling av musik och film än Goldfinger och Live And Let Die. Vi känner oss så lyckliga att spela en liten roll i en så legendarisk franchise, länge lever 007.

Cary Fukunaga: ”Det finns några utvalda som spelar in ett Bond-tema. Jag är ett stort fan av Billie och FINNEAS. Deras kreativa integritet och talang är oöverträffad och jag kan inte vänta på att publiken ska höra vad de har tagit fram – ett nytt nytt perspektiv vars sång kommer att återkomma under kommande generationer.”

Hela pressmeddelandet och nyheten över Billie Eilish.

Lämna ett svar