torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Inspelningen och om hur Bond 25 går hittills för Rami Malek

Samtidigt som Rami Malek gjorde en PR-möte för den samlade presskåren i och med fjärde och sista säsongen av hyllade tv-serien Mr. Robot, berättade han kanske aningen för mycket detaljer kring om hur Bond 25 pågår och om hans arbete så här långt.

På tal om Rami Malek och Daniel Craig har jobbat med varandra än så berättade Malek att paret inte gjort det faktiskt. ”Jag har inte filmat med Daniel än, men jag är stolt över att arbeta med honom,” sa han. ”Daniel är en skådespelare som jag starkt beundrar. Under åren tror jag att han sätter i sån fenomenal prestation. Jag har hittat honom så fascinerande i filmer som Layer Cake och, naturligtvis Bond-filmerna. Det här är en annan stund där jag befinner mig självklämmer inte bara för att arbeta med honom, utan också en regissör jag har velat jobba med så länge i Cary Fukunaga. Att vara en del av denna franchise är att vara en del av historien igen.

Rami snackade i en färsk intervju om att han redan varit på plats och filmat delar av sina scener för Bond 25.
Vi har redan filmat i Norge i en vecka,” bekräftade han. ”Det var där jag kom till jobbet med [regissören] Cary Fukunaga och vår otroliga filmfotograf Linus Sandgren. Dom är ett bra team. Hittills så bra. Hittills så bra.

Strax efter Daniel Craigs mycket oturliga skada, gick det inte allt för länge innan all massmedia/press skrev artiklar efter den andra att kaos nu har utbrutit där inspelningsschemat må ändras och de viktiga scenerna med Malek och Craig inte skulle gå och filma tillsammans längre. ”De viktigaste scenerna är något som tillverkades,” sa han. ”Men saken är den, Daniel var skadad, så de filmar vad de kan. Jag pratade med Cary igår och schemat har ändrats. Jag vet det. Men en franchise som den här, tror jag de har det tillsammans. Dom har räknat ut det nu.

Jag känner ett bastant vikt på mina axlar. Jag menar, Bond är något vi alla vuxit upp med. Det enda jag har på gång för mig är att jag spelar en mycket älskade engelsman i Freddie Mercury och jag har dragit det av, så jag känner att jag kan få en filmning när jag spelar skurken i en Bond-film. En annan sak jag diskuterade med Cary; Jag sa att vi inte kan identifiera honom med terrorhandling som återspeglas en ideologi eller en religion. Det är inte något jag skulle underhålla, så det är därför jag är ditt val så kan du räkna ut mig. Men det var inte klart i hans vision. Det är ett annat extremt smart script från de människor som har listat ut hur exakt vad folk vill ha i dessa filmer. Och ja det är en stor karaktär. Jag är väldigt ivrig. Jag kan inte vänta med att filma mer snart.

Lämna ett svar