torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25), Produktionsrapporter

Bond 25: Produktionsrapport # 4 – Daniel Craig är tillbaka igen efter skadan!

Man ska aldrig jävlas med James Bond kanske får du äta upp det i slutändan. Skådespelaren Daniel Craig är tillbaka i Pinewood Studios igen efter sin skada som han ådrog sig på Jamaica i slutet av förra månaden, han ska vara tillbaka till Bond 25 nästa vecka (17-23 juni). Stjärnfotografen Greg Williams tog nyligen en bild på Daniel Craig som sedermera släpptes upp på de officiella 007-kanalerna.

#007 Daniel Craig hitting the gym hard at Pinewood Studios, prepping for shooting next week! #Bond25 ? Greg Williams Photography

Publicerat av James Bond 007 Lördag 15 juni 2019

 

Som ni kan se på bilden så befinner sig Daniel Craig i gymet i Pinewood Studios i London (”007 Gym” i ”007 Stage”), Bond 25 är inget undantag i följetongen det kommer att komma ut en ”Bond on set” bok – där vi får ta del av alla bilder Greg Williams har tagit under inspelningen. Ana De Armas som är aktuella Bond-bruden har varit framför linsen för Williams under filmandet, dessa två har jobbat med varandra vid ett tidigare skeende förra året.

Massmedia har försökt ett längre tag den senaste tiden försöka komma till sans och räkna ut varför eller varför det har varit så turbulent på inspelningarna för den nya Bond-filmen är ”otursförföljd”, produktionen av Bond 25 har fortsättningsvis fortsatt i Pinewood Studios – det filmades både på dagtid och sent på kvällen (delvis till 5 på morgonen) i studioområdet.

Regissören Cary Fukunaga har lagt upp en ny bild ifrån inspelningen på sitt Instagram konto med en ny klappa. Vad bilden och tidigare tips har kommit att de har byggt upp miljöer från Kuba, något som kan mycket väl vara en stor möjlighet (även om de inte vill filma direkt på plats). Något utav detta har inte blivit bekräftat ännu.

Lämna ett svar