torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Lite problem kring inspelningsschemat för Malek och Craig

Det har nu rapporterats om att det har förekommit lite schema problem för två av skådespelarna i Bond 25; Daniel Craig och Rami Malek, detta efter Craigs oturliga fotskada på Jamaica.

Det är tidningen The Sun som har kommit med den här informationen att i och med Daniel Craig måste stanna hemma för återhämtning att han inte kan filma mot Rami Malek. Och dessutom innan detta hände hade redan Rami Malek ett tidspressad schema för andra sorters åtaganden.

Vad en insider källa sade till tidningen:
Filmandet skulle vara klart egentligen i september men skådespelarna och teamet fått höra att den har förlängts till i slutet av oktober eller i början av november på grund av Daniels skada och den olyckliga explosionen. det enda de ska fokusera på här näst att hitta en lämplig tid för både Daniel och Rami att filma ihop. Du kan inte ha en Bond-film där 007 inte kommer ansikte mot ansikte med skurken så det är en komplett mardröm logistiskt. Dem tittar övergripande på schema igen och gör allt i deras makt för att göra det fungerar, men produktionen kommer att behöva överskridas ännu längre.

(Källa: The Sun)

Lämna ett svar