torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Dröjer ett tag tills valet av kompositör har tillsatts för Bond 25

Verkar som den gamla James Bond kompositören David Arnold har kanske något i kikarn eftersom det är han som vet när detta kan tillsättas. I vilket fall säger Arnold att ett kompositör val dröjer ett tag till.

David Arnold som har gjort soundtracket för Bond-filmerna från Tomorrow Never Dies fram till Quantum Of Solace blev under den här veckan intervjuad av Variety där dem ställde honom mot väggen angående ett möjlig comeback till Bond 25.

”Cary J. Fukunaga har jobbat med ett flertalet olika kompositörer tidigare, där emellan så som Marcelo Zarvos (“Sin Nombre”), Dario Marianelli (“Jane Eyre”), Dan Romer (“Beasts of No Nation”) och T Bone Burnett (“True Detective”), så ingen enskild musiker dyker upp som ett uppenbart val – vilket kan låta det vara öppet för Broccoli och Wilson att föreslå ett välkänt namn.”

Många saker måste hända innan någonting sånt [kompositören] bestämmer sig för, och jag är inte säker på att de har börjat tänka på det, sade Arnold. ”Dessa saker är oerhört komplicerade.

Det är smickrande att bli frågad, för det betyder att folk tror att du kanske är halvt anständig för att få gå på det. Jag har en stor skuld till dem [Bondproducenterna] och jag älskar fortfarande karaktären. Jag var så glad att titta på de två senaste som jag skrev de fem senaste åren,” tillägger han. ”Så det är en win-win för mig.

Lämna ett svar