torsdag, september 19, 2024

Bond Style

007s favorit champagne märke kommer finnas med i Bond 25

Vad är det är oerhört lätt att ”tala i fel öra” så att säga om saker som man kanske ska vänta till rätt tillfälle om känsliga saker, det får Bollingers kommersiella chef Guy de Rivoire erfara. Detta vid en mat och vinfestival i södra Australien.

Det var vid en speciell mat och vinfestival i Australien som Guy de Rivoire från företaget Bollinger som berättade för dom samlade människorna att just champagne märket Bollinger återkommer ännu en gång till Bond franchisen. Och därmed fortsätta sitt långa framgångsrika samarbeta med James Bond.

Webbplatsen Adelaide Now fick sig en pratstund med de Rivoire som förklarade sig lite bättre om sitt lilla uttalande:
Vi släpper ut en ny James Bond-relaterad Cuvee senare i år. Det finns en ny Bond-film som kommer upp och vi vill fira 40 års partnerskap mellan James Bond och Bollinger.

På den noggranna konsten att göra Bonds bubblande vin, de Rivoire, kommenterade:
Jag vill inte låta som en arrogant fransman, men Bollinger är vårdnadshavare av äkthet och hantverk. Några av de viktigaste sakerna våra anställda gör som en riddling och handdispning) är ett tecken på vinets kvalitet och djup. En flaska Bollinger hanteras mer än 40 gånger av vår personal innan den släpps. Det är verkligen en omständlig övning men komplexiteten hos en flaska Bollinger är fantastiskt.

Lämna ett svar