torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Bond 25 rykte: Jodie Comer som nästa Bond-brud?

Kan det möjligen ligga någon riktig sanning i vad som anses vara ett litet spratt från dem engelska medierna som skriver om att skådespelerskan Jodie Comer kan vara nästa Bond-brud.

Marknaden för potentiella rykten kring Bond-serien och framför allt Bond 25 har förvånansvärt varit rejält tunnsått jämfört med tidigare vid den här tidpunkten då har det kryllat av rykten i utländsk media. Vanligtvis, i dagarna som löper upp till den förväntade presskonferensens lansering, är media överflödigt med spekulation – några av dem visar sig vara exakta.

Tidningen Daily Express rapporterar i sin upplaga att skådespelerskan Jodie Comer är den ”just nu” ledande personen om att få ta hem den åtråvärda rollen i filmen, om vi ska tro deras källa från bookmakers slash odds” -vinkeln.

En talesperson för den här byrån berättade för tidningen: ”Jodie Comer var stjärnan i showen i Killing Eve-serien och framför dramatets återkomst stöder punters henne för att bli nästa Bond-tjej där hon nu är favorit i vadslagningen”.

Lämna ett svar