torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Minnenas aveny med Eva Green om Bond och mer därtill

I samband med att franska skådespelerskan Eva Green för närvarande ute på en media tour för att marknadsföra sin nya film ”Dumbo”, passade hon också på att berätta lite om sina minnen med James Bond och om den kommande filmen i serien.

Jag tyckte verkligen om Casino Royale. Och det är en så vacker film, och det fanns också en stark kärlekshistoria i den, gjorde den väldigt unik och stark. Jag vet inte, det är alltid lite knepigt, flashbacks. Du vill inte att det ska vara ostlikt. Gud vet. Det beror på skrivandet.

Yahoo MoviesVad tycker hon att arvet av Daniel Craigs Bond-filmer kommer att vara?

Daniel är så bra Bond eftersom han är så rå och robust, det är något väldigt manligt, det är inte sätt. Det finns något väldigt virilt, och jag gillar det.

Samtidigt viftar Eva bort pressens prat om att 007 kan spelas av en kvinna i framtiden.
Jag är för kvinnor, men jag tror verkligen att James Bond borde vara en man. Det är inte meningsfullt att han är kvinna. Kvinnor kan spela olika typer av tecken, vara i actionfilmer och vara superhjältar, men James Bond borde alltid vara en man och inte vara Jane Bond. Det finns historia med karaktären som bör fortsätta. Han borde spelas av en man.” – Vanity Fair.

Lämna ett svar