torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Elektrisk Aston Martin för Bond i nästa film?

Vart är vi på väg någonstans egentligen och låta James Bond köra runt i en elektrisk Aston Martin förmodligen i Bond 25, ifall vi ska tro dom senaste ryktena från media. För mig är det helt absurt att Bond ska köra en elektrisk bil och ingen riktig bil som fräser av motorljud som det ska vara.

Enligt rapporter kommer James Bond att sätta sig bakom ratten på en Aston Martin Rapide E som kostar i runda slängar £250,000. Detta är bilföretagets första elfordon och det kommer endast byggas i 155 exemplar.

Vad en insider erfar till tidningen The Sun:
Beslutet var att gå i spetsen av filmens nya regissör, som är en total träd-kramare. Han jobbar direkt med Aston Martin för att få en av sina elbilar redo för sin stora närbild. Det kommer att ligga till grund för en otrolig action sekvens i filmen. James Bond är känd för att köra fantastiska bilar och det här kommer inte att göra någon besvikelse heller. Det kommer att ha alla högteknologiska prylar. För att vara tydlig, detta är något Cary pressat för och Daniel och producenterna går med. Alla är rädda för att Bond får märkt ”för PC” men de kände alla att tiden hade rätt att sätta honom i ett noll utsläpp bil”.

Lämna ett svar