torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Mer snack kring filmandet i Italien till Bond 25

I en mycket exklusiv artikel på webplatsen Variety som hävdar att den södra italienska staden Matera kommer få stor besök av James Bond och ett normal stort filmteam i april 2019. Allt detta blev rapporterat om redan för en månad sedan.

Staden som inhyser uppemot 60.000 invånare kommer att ge inställning för vad som förväntas bli ”Bond 25s” prolog action sekvens. Förberedelser för att rymma 500 produktionsfolk för filmandet, för vilket förväntas ske i slutet av juli, är redan igång.

Enzo Sisti som är line producent, som har hand om produktionens ben i Italien till inspelningen. Har nu kommenterat att ”stor produktion kommer till Matera”, samtidigt avvisade för att bekräfta att det är nästa, det-är-den-namnlösa Bond-filmen.

Kanske mest kommer Bond 25 ”att kunna utnyttja Italiens skattekrediter, som täcker 30% av de bidragsberättigande produktionskostnaderna, med ett lock på 20 miljoner euro (22,7 miljoner dollar) och ger omedelbara återbetalningsförmåner så snart kamerorna börjar rulla.”

Det skulle vara fjärde gången Daniel Craig har gjort ett James Bond-äventyr i Italien, med ”Skyfall” som det enda undantaget i hans tjänstgöringstid.

Matera har tidigare undersökts som en potentiell biljaktplats för ”Quantum of Solace.”

Lämna ett svar