torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Skådespelaren Rami Malek fortfarande med i racet för en roll

För nu snart två månader sedan kom den prisbelönade skådespelaren Rami Malek upp på tidningarnas radar för första gången om kanske en potentiell roll i Bond 25. Och nu är Rami på tapeten återigen.

Efter att Rami hade tagit hem priset som Best Actor vid Oscars galan tidigare den här veckan, tack genom sin prestation som Queen sångaren Freddie Mercury och nu rapporterar sajten Collider att Malek är tillbaka i ropet som den ledande skurken i Bond 25.

Fast åt andra sidan kan det sätta käppar i hjulet för producenterna som gärna ser Rami Malek i Bond 25 men har ett tight schema med USA Network’s serie ”Mr. Robot”, så en medverkan hos James Bond kan verka vara rent omöjligt. Maleks byrå har enligt uppgift kunnat omförhandla sitt schema för att rymma filmen och den nya serien.

Samtidigt så börjar dom andra rollerna halvt bli klara, med utöver två kvinnliga roller att fyllas. Variety rapporterar att EON söker en kvinnlig del jämförbart med Camille Montes (Olga Kurylenko) i ”Quantum Of Solace” och en ny MI6-kollega. En tredje amerikansk manlig roll förväntas också. Där Billy Magnussen betraktas för den senare rollen som som vissa spekulerar det kan vara Felix Leiters återkomst. Oavsett om det här är en omarbetning av Bonds vän på CIA, är det ännu inte bekräftat, men med tanke på Magnusens ålder (33, till Craigs 50) verkar detta mindre troligt. Förra gången vi såg Felix spelades han back-to-back av Jeffrey Wright i ”Casino Royale” och ”Quantum Of Solace”.

Läser motsatt Craig för en kort lista med kvinnliga roller förväntas de närmaste dagarna, men det har inte kommit några nyheter om EON som riktar sig till kända ansikten. Typiskt går Bond Bond-rollerna till okända, med gjutningar som Helle Berry undantaget från regeln.

Bond 25 beror på att starta produktionen i april, med utländska platser förberedda nu, för en 8 april 2020 amerikanska utgåva med Storbritannien och Europa öppningar troligen tidigare samma månad.

Lämna ett svar