torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Lite mer ingående på Seydoux ryktet + annat

Madeleine Swann och James Bond på tåget i ”Spectre”

Igår skrev jag om det sensationella ryktet om att Léa Seydou återvänder till James Bond-serien ännu en gång. Och nu utvecklar Variety dessa uppgifter.

Av allt och döma av diverse kommentarer på sociala medier är det helt uppdelat angående Léa Seydoux återkomst, en del gillar det absolut inte och en del andra har tagit emot det väldigt bra och gillar detta. Just jag blev riktigt glad när jag läste om det via mitt flöde på Twitter, jag kan bara stå här med öppna armar och ta emot henne verkligen.

Kamerorna för Bond 25 drar igång i mars 2019 och nu jobbar EON och MGM och alla inblandade och hitta rätt skådespelare för alla roller i filmen, däribland ett känd ansikte i Seydoux bl.a., som en källa har bekräftat för Variety.

Medan regissören Cary J. Fukunaga kämpar febrilt med att få det här manuset färdigt, så är Daniel Craig i väg och filmar Rian Johnsons thriller “Knives Out”, en insiders till sajten har berättat att producenterna har redan börjat med och leta efter filmens ensemble. Om vi bortser från Seydoux, letar men efter två andra skådespelerskor – en som skulle kunna tänkas spela en MI6 agent som jobbar tillsammans med Bond och en annan en mystisk kvinna – liksom Bond-skurken.

En person som enligt Varietys källor som skulle spela skurken var Rami Malek, men hans schema är dessvärre proppfullt, och eftersom han då filmar Mr. Robot. Denna inspelning håller på mellan mars till juli 2019 gör det osannolikt att han kommer att kunna ta spelningen, även om Eon erbjöd honom den delen.

(Källa: Variety)

Lämna ett svar