torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Cary Fukunaga: manuset är långt ifrån färdigt till Bond 25

Bond 25s regissör Cary J. Fukunaga säger i en ny rykande färsk  intervju som gjord av The Inquirer att bl.a. manuset för Bond 25 är fortfarande i ett pågående arbete, sedan lovordar han Daniel Craig, Christoph Waltz och Ben Whishaw.

Kan också tilläggas att Cary J. Fukunagas pappa är av japansk-amerikansk börd och hans mamma härstammar från Sverige och Amerika. Det är hans morfar som är svensk. Men Cary själv är född och uppväxt i norra Kalifornien.
Lite förvånande är det allt och läsa för oss James Bond-fantaster att arbetet med manuset för kommande Bond-film inte är hundra procent riktigt färdigt ännu och arbetas med det fortfarande. Och trots att inspelningen drar igång i i början av mars under nästa år.

Cary Fukunagas mest minnesvärda James Bond-film är ”A View To A Kill” vars slutsekvens äger rum i San Francisco Bay Area, just Carys hemstad. Det faktum, plus musiken bestämt Roger Moores Bond skådespeleri gjorde ett stort intryck på en ung Cary. ”För mig var Duran Durans Bond-temasång sannolikt en av de bästa Bond-låtarna någonsin, för att jag älskar Duran Duran.

Vidare säger Cary att filmen ”Casino Royale” tillätt Craig att visa Bond en mer ”sårbarhet och mänsklighet” som han säger är en avledning ifrån Brosnan tiden.

Angående att frågan att möjligen ta tillbaka Ernst Stavro Blofeld (Christoph Waltz) och Q (Ben Whishaw). Han tornade ner ryktena om att dom hade blivit helt avvisade, sade: ”Vi har inte blivit färdiga med manuset, så det finns ingen väg att någon utav dom skulle kunna veta det, att det inte är i manuset. Det är två extraordinära skådespelare, så om det finns utrymme för dem i storyn, jag vill absolut ha dem där. Men jag vet inte vad det än ska bli.

(Källa: The Inquirer)

Lämna ett svar