torsdag, september 19, 2024

Webbplatsen

Varmt välkomna in till Nygrens007.se till slut!

Jag får säga varmt välkomna in i värmen och till NYGRENS007.se – Fan-Site om James Bond 007. Detta är en helt ny webbplats från min sida. Klicka för att fortsätta läsa artikeln.

Ska tillägga först och främst säga också detta är inte den första webbplatsen om James Bond jag har genom åren, detta kan nog vara nr. 3 i ordningen som finns uppe på nätet för min egen del. Jag hade i ca 9 år en Bond sajt som gick under namnet JAMESBOND007.nu men av olika anledningar så förlorade jag min ögonsten under så många år, det tog mig ca 1 år innan jag till slut valde och skapa en helt ny från scratch men med alla dom gamla nyheterna som var skriva då. Jag kommer suggestivt också anpassa sajtens layout så som jag vill ha den, tillsvidare kan det se lite halvdant här och var, bara en påminnelse.

Sedan har jag även valt och ta med alla skriva nyheter som gjorde för min gamla sajt som sträcker sig långt bakåt i tiden som 2008 fram tills idag 2018. Finns otroligt mycket härligt och läsa om hur det gått till väga med alla Daniel Craigs filmer som 007. Bara ta sig en vända till det väldiga nyhetsarkivet.

Vad jag vill med den här webbplatsen?
Ingenting speciellt direkt skulle jag vilja säga mer än att bli bättre på och skriva och förmedla det som händer i Bond världen generellt, det händer alltid något varje dag nästan. Jag hoppas givetvis ni ska ta er till sajten och vilja komma tillbaka för att läsa det allra senaste nytt kring den brittiska gentlemanna agenten 007.

Varmt välkomna till NYGRENS007.se!

Lämna ett svar