torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Bart Layton kanske är seriens nästa potentiella regissör?

Här kommer nästa möjligen potentiella regissör till Bond 25 – Bart Layton. Han har själv gått ut och sagt till media att han för diskussioner tillsammans med Bond producenterna om jobbet.

Regissören Bart Layton som är hemmahörandes i Storbritannien som rapporterades under förra vara en mycket och möjligtvis en het potentiell kandidat att få efterträdda Danny Boyle på den punkten. Bart medger själv i intervjuer med pressen att han för tillfället diskussioner tillsammans med producenterna.

Layton gästade talkRadios TalkFilms podcast och där han berättade:
– ”Jag är i diskussioner om det. Det finns inget mer konkret. Det är väldigt smickrande att sättas i mixen för någonting som det här, och givetvis har vi alla vuxit upp och tittat på Bond med våra pappor och andra saker som det där. Nåväl, många av oss har ju gjort det. Jag har förmodligen blivit biten av en mygga action filmtillverkning och all den magi som koomer med den.”

Vid frågan om vilken film som är hans favorit med James Bond, sa han: ”Jag menar, självklart var min Bond Roger Moore och när du är barn det är din Bond. Du tänker inte riktigt på om han är den bästa Bond. Han är din kille.”

”Var det i ”The Spy Who Loved Me” med bilen som gick under vattnet? För mig, blev det inte bättre än det. Men givetvis när du växer upp, du inser kanske att det var bättre då.”

Lämna ett svar