torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Timothy Dalton medverkar i en ny DC Universium tv–serie

Karriären går fortfarande framåt för200_daltontimothy_olddays_original den förre detta James Bond stjärnan Timothy Dalton som nu ska medverka i en ny DC universium Tv–serie som fått namnet ”Doom Patrol”.

Publicerad: 2018-09-11 16:08

Timothy Dalton kommer spela karaktären Doom Patrols ledare, Dr. Niles ’The Chief Caulder’, och den här serien är skapad av Greg Berlanti och Warner Bros Tv.

Doom Patrol bibehåller en av DCs märkligaste grupp av utstötta: Robotman (Brendan Fraser), Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby) och Crazy Jane (Diane Guerrero). Gruppen som leds av den mystiska Caulder (Dalton) dom kallas till handling av den ultimata hjälten för den digitala tiden, Cyborg (Joivan Wade). Dom går tillsammans, dessa avvisningar befinner sig på ett uppdrag som tar dem till DCs konstigaste och mest oväntade hörn.

Timothy Daltons Dr. Caulder är en pionjär inom medicinsk vetenskap, söker världen över för dem som är på dödens kant som behöver ett mirakel. Briljant men kontroversiellt, Dr. Caulder kommer stanna på ingenting för att hjälpa dem som han tror är i behov, inklusive hans samling av främmande hjältar som kallas The Doom Patrol.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar