torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Mackenzie – ”Jag har inga vidare planer på regissera Bond 25”

Då kan vi bocka av ännu 477_davidmackenzie ett namn ifrån produktionens lista över tänkbara nman att ta sig an jobbet som regissör för Bond 25; David Mackenzie. Han vill absolut inte göra detta.

Regissören David Mackenzie som fanns med på produktionens lilla lista över tänkbara nman att ta sig an jobbet som regissör för Bond 25, som lyckades vara biten ifrån Danny Boyle förra året hade detta och säga till Hollywood Reporter. Bland annat om hans nyaste film ”Outlaw King” och fick ge sina egna ord till hans nuvarande status i frambranschen och och huruvida han är tillbaka i ramen för att regissera eller inte Daniel Craigs femte utflykt som James Bond.

Vid den här tiden för ett år sedan, var du bland favoriterna att regissera nästa Bond–film. Hade du möten för diskutera detta?

Jag träffade Barbara [Broccoli] ett par gånger. Jag gillar verkligen Barbara, och jag känner [Bonds manusförfattare] Neal Purvis och Rob Wade bra. Jag är från en militär familj. Det finns olika saker som ha kopplat till mig till det där, men då blev jag upptagen med att göra detta och det var det sista jag hörde. Jag har inte haft något större engemang.

När Danny Boyle har lämnat, du är för närvarande agenternas favorit att regissera den igen? Du har inte varit i kontakt igen?

Jag är för närvarande upptagen anställdoch tänker inte på någonting att göra med det just nu.

Vill du regissera en Bond, när du har tid?

Jag vet verkligen inte hur man ska svara på frågan. Jag gillar Barbara och Neil och Rob och det är allt jag kan säga verkligen.

Vad har du för planer efter det här?

Jag ska ta en paus om jag kan och vara med min familj, som inte har sett mycket av mig under det gångna året.

Lämna ett svar