torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Branschtidning har listat titeln för Bond 25

477_bond25teaser

Redan nu har en inofficiell branschtidning i Storbritannien listat vad för arbetstitel nästa James Bond–film har, långt innan vi ens vet hur det blir med inspelningsstarten och med regissören. Läs mer i den här artikeln och få reda på mer information.

Det är websajten Production Weekly som listade under förra månaden augusti närmare bestämt den 22:a, produktion som beskrivs som ”James Bond 25” (w/t ”Shatterhand”). Och initialerna w/t betecknas som arbetstitel.

För dem personerna som kan sin historia kring James Bond franschisen vet ju att titeln ”Shatterhand” har varit en lång–livad rykte för framtida filmer, enda sedan 1997 och med Tomorrow Never Dies. Och nu har den kommit upp till ytan igen från och med start för ”Bond 25” förra året.

Det kommer från monarken tillen skurk James Bond har blivit utskickad för att mörda i Japan från Ian Flemings roman ”You Only Live Twice”. 007 upptäcker slutligen vart Blofeld gömmer sig bakom den falska identiteten. Det har ryktats att Neal Purvis och Robert Wades titel för titel för deras Bond 25 manus var ”Shatterhand”.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar