torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Boyle vägrade gå med på att döda James Bond i nästa film

Då har det läckt ut mer information angående200px_danny-boyle Danny Boyles plötsliga avgång från James Bond och det är för han vägrade döda James Bond i slutet av nästa film.

I det innersta tysta hörnet av James Bond världen, glesbefolkade av dem som har varit med franchisen i årtionden, har det varit lite olika udda viskningar att producenterna kanske vill locka bort Daniel Craigs anställning med ett slutgiltigt slut för hans 007 karriär (och belöna skådespelaren med en scen som ingen någonsin skulle ha föntat) innan man avbröt och säljer franchisen för någon annan att starta om.

Nu, pressar tidningarna idéen att James Bonds död är den faktorn som splittrade Danny Boyle från att regissera Bond 25. Vad The Sun skriver: ”Daniel Craig, som säger att filma sin sista 007–film, och producenten Barbara Broccoli tros ha velat James Bond att dö i en ”spektakulär finale”, enligt anstämmiga källor. Men Oscar–vinnande Boyle, 61, vägrade döda den hemliga agenten, och märkte idén som ”löjligt”. Och en insider sade: Det fanns diskussioner om att döda Bond på ett dramatiskt sätt i slutet.

Den ogrundande ryktet har nu blivit cirkulerad bland de andra tidningarna i Storbritannien och USA.

En journalist från The Sun säger mer: ”Det var konflikter över budgeten och det finns kaos bland personalen med människor som lämnar produktionen till vänster, höger och centralt. Det finns rädsla för att filmen kommer att ställas tillbaka månader och bakom kameran personalen är oroade över var deras nästa lönecheck kommer från.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar