torsdag, september 19, 2024

Samlingar

Gordon Ramsey har köpt James Bonds Land Rover Defender

477_gordonramsey-bonds-land-rover_original.jpg

Se upp på Englands vägar från och med nu eftersom stjärnkocken Gordon Ramsey har tydligen gått och köpt sig James Bonds Land Rover Defender som Daniel Craig körde i filmen ”Spectre“ från 2015.

Det var i fredags (10 augusti) som Gordon lät alla sina följare på hans Instagram story där han lade ut en bild på bilen och hade skrivit bokstäverna ”omg” vid. I klippet kunde man även höra hur han sade också ”I spy with my little eye, something beginning with D.“ Han skojade vidare i samma klipp att Land Rovern var ’bortom övertygelse’ och skrika i spänning, och lade till att han var ”James Gordon James”.

Man kunde se ett av klippen som Ramsey lade ut var att han zoomade in på bilens registreringsnummer där man kan se ”P100 SPY” och har en liten Spectre 007 logo i underkanten.

En annan typ av den sällsynta SVX Defender gick under hammaren förra månaden och såldes för över uppskattningen 320.000 dollar – då är det mycket troligt att Gordon Ramsey pröjsade runt 250.000 dollar för bilen.

Inför inspelningen av den senaste James Bond filmen ”Spectre“ lät den brittiska marknaden göra 10 anpassade modeller för Bond–filmen men var bara ett fåtal som fick chansen och visa upp sig på skärmen. Men ett antal använder mer för t.ex. för majoriteten till reklam ändamål.

(Källa: Fox News)

Lämna ett svar