torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Officiellt: Danny Boyle tar sig an ”Bond 25” + mer information

I dag strax innan klockan 09:00, svensk tid, briserade den stora smällen av ett officiellt pressmeddelande av 007.com om nyheter kring “Bond 25“, där vi fick svar på flera av våra obesvarade frågor.

Man kan verkligen ta på den stora entusiastiska stämningen som råder hos alla inbitna 007 fans världen över dessa glada nyheter som kom idag. Inspelningen av nästa Bond–film drar igång den 3:e december i år. Datumet för “Bond 25“ release är 8:e november 2019 i USA medan Storbritannien får sätta sig i biomörkret den 25:e september 2019, blir något utav dessa datum vi svenskar få dess premiär här i Sverige.

Det har varit enorma spekulationer i tidningar och i media borta i USA de senaste månaderna om vilken som får det prestigefulla äran och bli nästa stjärnregissör. EON och MGM tillsammans med Michael G. Wilson och Barbara Broccoli valde tillslut Oscar®–vinnande regissören Danny Boyle för den här uppgiften, originalmanuset är skrivet av manusförfattaren John Hodge.

Productionsbolget som vann kampen om att få den internationella filmrättigheterna att distribuera ”Bond 25“ är ingen mindre än Universal Pictures medan Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) har dessa rättigheter i USA tillsammans med deras nya samarbetspartner Annapurna Pictures. För den minnesgoda är det här nu första gången MGM gör detta sedan premiären av Die Another Day (2002).

I en kommentar med producent–duon Barbara Broccoli och Michael G. Wilson hade dom följande och säga:
– ”Vi är glada att meddela att den exceptionellt begåvade Danny Boyle kommer att regissera Daniel Craig i hans femte äventyr som James Bond i den 25:e delen av serien. Vi kommer att börja filma Bond 25 på Pinewood Studios i december med våra partners på MGM och är stolta över att Universal Pictures blir vår internationella distributör.

– ”Under ledning av Michael och Barbara kunde vi inte vara mer glada över att ta nästa 007–äventyr till biograferna genom att förena den ojämförliga Daniel Craig med Danny Boyles extraordinära vision”, säger MGM:s styrelseordförande, Kevin Ulrich. MGM:s president för Motion Picture Group, Jonathan Glickman, tillade: ”Det har gått 16 år sedan Die Another Day (2002) distribuerades av MGM och det är oerhört glädjande att släppa den här filmen tillsammans med Powerhouse–teamet på Universal.

– ”Universal är extremt stolt över att samarbeta med Michael, Barbara och MGM för den internationella marknadsföringen och distributionen av Bond 25“, säger Universal Pictures styrelseordförande Donna Langley. ”Den oöverträffade kombinationen av Dannys innovativa filmskapande och Daniels tolkning av 007 såg till att vi helt enkelt var partners i nästa kapitel i den här ikoniska serien.

JAMES BOND WILL RETURN…

 

(Källa: 007.com)

Lämna ett svar