torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Ser ut som om Bond 25 blir uppskjuten trots allt

Mycket talar för att nästa film ”Bond 25” kan bli uppskjuten då MGM inte har hittat någon ny distribution som kan vara partner för filmandet av det nya James Bond äventyret.

Allt mer har media borta i Storbritannien och USA på senaste tiden rapporterat att releasen av ”Bond 25” kan bli uppskjuten 1 år och dess lansering i november 2019 kan vara i fara. En av anledningarna är också att regissören Danny Boyle är upptagen på andra håll just nu med den icke namngivna komedin, som har fått premiärdatumet 13 september 2019 av Universal Studios.

Just den här icke namngivna filmen arberat Danny (Boyle) utifrån ett manus av den irländska författare–/regissören Richard Curtis, som har gått ut och sade i pressen förra månaden att han skrivit ett utkast av manuset till nästa Bond–film.  Tanken är att filma den här komedin först och ta James Bond vid slutet av året.

Av oförklarliga anledningar har MGM inte valt och kommentera uppgifterna riktigt om Boyle kommer regissera Bond–filmen eller inte. Min känsla säger att vi kan få vänta ett tag tills dom själva går ut med detta på sina officiella kanaler.

(Källa: Variety.com)

Lämna ett svar