torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Huvudpersonen bekräftar att han tar sig an nästa film

Regissören Danny Boyle har nu gått ut i massmedia och själv bekräftat senaste tidens rykten om att han är personen som ska resgissera nästa James Bond äventyr.

Under en speciell visning av Dannys senaste eller rättare sagt hans nya FX show ”Trust” vid New York Florence Gould Hall Theater där Metros journalist Gregory Wakeman fick några ord med Boyle om möjligheterna att t.ex. regissera nästa James Bond film i ordningen 25:e äventyret.

Med tanken på alla rykten som rörde Boyle och Bond frågades regissören ut om han verkligen skulle ha översikt på den 25e delen till franchisen, och han svarade bejakande:
Vi håller på och arbeta på ett manus just nu. Och allt beror verkligen på det. Jag jobbar på ett Richard Curtis manus för tillfället. Vi hoppas kunna börja inspelningen på 6 eller 7 veckor. Då skulle Bond vara rätt i slutet av året. Men vi jobbar på dom båda just nu.

Danny Boyle pressades ytterligare för mer information om ”Bond 25” bekräftade han att John Hodge för närvarande utökar en idè som duon hade för 007 in i ett manus.
Vi har en idè, John Hodge, manusförfattaren, och jag har den här tanken, och John håller på och skriva det för tillfället. Och allt det beror på hur det visar sig. Det skulle vara dumt av mig och ge bort det.

(Källa: Metro)

Lämna ett svar