torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

MGMs favorit som regissör till Bond 25: Danny Boyle

Om filmbolaget MGM hade fått bestämma direkt vem som skulle få chansen och regissera ”Bond 25” hade valet helt klart gått till brittiska Danny Boyle.

Om man ska tro informationen korrekt så ryktades Danny Boyle för regissör jobbet till en 007–film får vi gå tillbaka så långt som när Pierce Brosnan axlade rollen som James Bond.

I Varietys upplaga av gårdagens tidning slog dom på den stora trumman och frontade att regissören till storfilmen “Slumdog Millionaire” skulle vara favoriten hos studion MGM och få göra ”Bond 25”, men ännu har inget formellt erbjudande gjorts.

Boyle har ett stort intresse för projektet och har alltid velat regissera en Bond film,” säger tidningens artikel. “Han håller för närvarande att utveckla ett projekt med en Arbetstitel, men ingen skådespelare tilldelade några roller för närvarande, men det finns alltid en möjlighet och puscha filmen tillbaka till regissera den 25:e avsnittet i serien.

En viktig detalj Variety glömde skriva i sin upplaga är att Danny faktiskt har regisserat Daniel Craig som James Bond en gång tidigare, under öppningssekvensen av Olympiska Spelen i London 2012 tillsammans med drottning Elizabeth II.

Även den franska filmregissören Yann Demange varit en överraskande kandidat hos EON Productions att regissera nästa Bond–film, men enligt tidningens källor har det inte blivit mer kring honom då man vill hitta ett bättre–känt namn.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar