torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Christoph Waltz: jag kommer inte tillbaka i Bond 25

477px_waltzchristoph-spectre.jpg

Nu har skådespelaren Christoph Waltz gått ut i media och sagt att han inte kommer tillbaka till ”Bond 25“ som Ernst Stavro Blofeld. Dessutom har han använt motorsågen om sina tankar om SPECTRE.

Den som hade hoppats på få se Christoph Waltz ge James Bond (Daniel Craig) mer problem och bekymmer i nästa Bond äventyr ”Bond 25“ kan nu sluta och hoppas på en återförening.

Det är i en intervju med The Times (vars artikel är dessvärre pluslåst) som publicerades igår, som fick sig en pratstund med den duktiga skådespelaren Christoph Waltz: – ”Det var en otrolig upplevelse att fått vara med i en efterkrigs kutlurella fenomen. Ändå kan jag inte säga att jag var glad i alla steg över processen. Jag kände att det fanns några lösa ändar med mitt engemang. Och jag säger inte att jag kommer vara med i nästa. Jag kommer inte vara med i nästa heller.

Men låt oss säga, när det gäller min känsla att jag har tillräckligt tjänat ett syfte, finns det några få vita fläckar på den här kartan för mig, personligen. Jag vill inte vara kritisk till något som inte förtjänar kritik, det är därför som jag är lite kryptisk. Det finns bara vissa saker som jag är missnöjd med. Jag önskar att jag skulle ha fått tillfället att stryka dessa skvaller ut.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar