torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Sean Connery vill namn skydda sig från intrång

Just detta sättet att skydda sitt namn gör de 200_connery_white_tuxedo_goldfinger.jpgallra yngre kändisarna men nu får dom den forne James Bond Sir Sean Connery att göra samma sak.

Sir Sean Connery har nu fyllt i dom viktiga pappersabetena med EU:s och USAs immateriella äganderätt att varumärka sitt eget namn för att förhindra att andra använder det för vinst. Om framgångsrikt, kommer Connery att kunna licensiera rättigheter till tredje part och öppna en potentiellt lukrativ inkomstström.

Varumärka är inte skydda mot filt och det mäste anges vilka produkter och tjänste kategorier som är releterade till varumärket. Connery har ansökt om om att täcka DVD–skivor, böcker, spel, kläder, och en rad memorabilia som inkluderar cocktail shakers, flasköppnare, glasögon, vinglas, bildekaler, ungsväskor, gratulationskort, toalettpapper, tandborstar och servetthållare.

Om detta skulle gå i lås för Sean Connery kommer det att skapa huvudvärk på James Bond relaterade produkter som använder hans namn i titlar, och den senaste ”Sean Connery Collection” Blu–Ray och DVD mini boxen.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar