torsdag, september 19, 2024

James Bond

Boken The 007 Diaries av Roger Moore ges ut nästa år

Under nästa år kommer man ge ut Roger 200px_the-007-diaries-rmMoores mycket hyllande bok om hur inspelningen av ”Live And Let Die“ gick till på nytt. Men bara i ett begränsad upplaga, först till kvarn gäller.

Det är The History Press som skriver att den här boken kommer ut igen. Just den här boken har varit väldigt svår och få tag på under dom senaste åren har jag förstått på en del James Bond fantaster. Just den här boken kommer ha ett nytt förord av Felix Leiter skådespelaren i filmen David Hedison som också är långvarig vän till Roger Moore.

Information om boken:
För att knyta an med premiären av hans första James Bond–film Live And Let Die, gick Roger Moore med på att föra dagbok under filmens produktion som publicerades strax före filmpremiären i juli 1973. Från oktober året innan, då han presenterades som nya 007, fram till hans f¨rsta scener på plats i New Orleans och hans sista inspelningsdag i New York, beskriver Moore virvelvinden som biografernas mest kända hemliga agent.

Att ta sig till Jamaicas sevärdheter innan han återvänder till Pinewood Studios, är Moores rakhyvel och unika humor alltid närvarande. Med berättelser från alla platser, inklusive hans möten med motspelare och andra viktiga medlemmar i filmteamet, erbjuder Moore läsaren en ovanligt uppriktig, underhållande och väldigt insiktsfull titt bakom kulisserna på världens mest framgångsrika filmserie.

Du kan redan nu förhandsbeställa ditt exemplar av boken ifrån brittiska Amazon.

(Källa: From Sweden With Love)

Lämna ett svar