torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Broccoli: kanske kan bli Irland i nästa Bondfilm

I en ny intervju med producenten Barbara gkjfgr7584Broccoli där hon skulle minst sagt kunna tänka sig och spela in vissa scener till kommande James Bond–filmen ”Bond 25”.

Barbara Broccoli var på Irland för inspelningen av den senaste filmen “The Rythm Selection” och blen förtjust i landet med de vackra omgivningarna. Hon hade detta och säga till RTE Entertainments journalist.

– ”Du vet när dom säger att Irland är guds land? Du måste se det och uppleva det. Nere vid sjön med den vackra dagen och den skarpa morgonen och den blåa himlen … Det kommer och se mycket bra ut på bio duken.

Vid frågan om Barbara kunde täka sig James Bond i landet, svaret kommer omgående:
– ”Det är en bra plats att göra filmer. Du har en underbar talang. Du har haft några av de största talangerna i världen här. Så du har en stor talang framför (och) bakom kamera. Du har fantastiska hantverkare och manskap och en underbar anda här och vackra platser och faciliteter, jag hoppas jag kommer tillbaka.

Broccoli skrattar till när reportern frågar om ”alla ankor står på rad” inför nästa Bondfilm, Barbara tillade: ”Vi har fått den största och mest viktigaste biten på plats, vilket är Daniel [Craig]. Jag är mycket glad att han kom tillbaka. Så, för mig, är det viktigaste. Och just nu tittar vi på precis allt. Vi har inte så mycket på plats, men vi har huvudmannen på plats, så det gör mig väldigt glad.

Om utsikterna är tillräckligt goda att vi får se en annan irländare att spela rollen som James Bond, men tanke på Pierce Brosnan och Aidan Turner och Jamie Doman som har blivit länkade till rollen, men så långt framåt ser inte Broccoli just nu.

– ”Det är allt Daniel Craig just nu,“ skrattar hon. ”Jag säger alltid som att det är att fråga en blivande brud som går upp mot altaret som hennes nästa man borde vara.

(Källa: RTE Entertainment)

Lämna ett svar