torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Prisad som mesta resande James Bond – Roger Moore

Tog lång tid innan Sir Roger Moore accepterade ett pris som den mesta resande James Bond.

Sir Roger Moore tilldelades det här priset från långväga lyx resors experter Hayes och Jarvis vid Harrogate Theatreunder sin turné med Roger Moore. Kan tillägga i slutet av förra månaden accepterade Moore det här priset. Som Bond i 7 filmer, reser en enorm sträcka av 305,516 miles, det är ingen överraskning att Roger Moore hamnar i topp.

Moore bestämdes som den sanna ”International Man of Mystery“ via Hayes och Jarvis interaktiva webbplats som mappar Bonds resor från över 24 filmer pre Spectre. Delar av inne hållet avslöjades inför lanseringen av den senaste Bond delen på måndag 26 oktober.

Daniel Craig är hack i häl på Roger Moore om titeln med de sträckor som tillrygga i Spectre som snart tillägga upp med 48,742 miles allaredan rest. Kringliggande spekulationer om Craigs framtid som den ikoniska spionen antyder om att han kanske inte har möjlighet att stjäla titel från Sir Roger.

På hemsidan finns de olika destinationer varje Bond skådespelaren reste till, samt beräkna den exakta avståndet och tid till vart och ett av dessa och spion–värdig aktiviteter du kan slå in på varje plats.

Besök den här hemsidan och utforska lite mer om fenomenet James Bond: www.hayesandjarvis.co.uk.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar