Michael G. Wilson & Barbara Broccoli öppnar sina hjärtan och berättar om den tunga starten vid inspelningen av SPECTRE.

Vid frägan om manus läckan och sedan även att Sony Pictures hackades svarar Barbara Broccoli lite erkänt: ”Det var lite knepigt för oss.“ Utöver att se till det upphovsrättsskyddade manuset blev bortplockad, att de i huvudsak mest bara fortsatte med att göra filmen, sade Broccoli.

– ”Du vet vad dom säger, du borde inte se hur en korv görs,“ säger Wilson.

– ”Det är utmanade att göra filmer på grund av storleken som vi gör det på,“ Broccoli lägger till: ”Jag säger alltid, om du inte gillar problem, bli inte filmproducent.

Diskussionen om media hypen om Craig som säger att han hellre ”sliter sina handleder” än att göra en annan James Bond–film (i en intervju gjord i juli men hålld tills i oktober genom Time Out), Broccoli förklarar: ”Vi hade en 8 månader med inspelning och han var trött. Jag tror vi alla är känner i slutet av en film som tanken på att göra en annan direkt är alltid lite för mycket att planera. Det är lite som en förlossning. Du frågar inte en kvinna som just ha fött ett barn, ’oh när kommer ni att göra det igen?’.

Craig senare uppgav att han kommer att fortsätta så länge han är ’fysiskat kan’.

Varken Broccoli eller Wilson ämnar ännu frågan om vilken skådespelare eller skådespelerska, skulle kunna ta över manteln efter Craig när beslutar att inte fortsätta. ”Daniel Craig är våran James Bond och tills det inte är fallet kommer vi inte att spekulera,“ säger Broccoli. ”VI älskar honom och vi vill hänga på honom. Låt oss hoppas att vi kan.

Slutligen, producent duon var frågade vad dom tycker om Marvel tillkännagivande att så många filmer släpps datum år i framtiden. ”Bra för dem om de kan göra det“, sade Wilson. ’Vi fortsätter bara att försöka göra en bra film och vi gör det så gott vi kan.

– ”Och i vår tid,“ tillägger Broccoli. ”Jag tror inte vi kan kommentera andras process, men det äran våran process. Vi ska bara hålla oss till den.

(Källa: MI6-hq.com)