Då så är den äntligen här officiella trailern för SPECTRE.

Man kan säkert lugnt säga att den har varit efterlängtad en lite längre version av teaser trailern som släpptes i mars i år. 007.com lade ut den officiella versionen av trailern i morse runt 09:00 svensk tid.

Många experter/analytiker tippar på SPECTRE kan bli den allra största kassasuccéen på biograferna under 2015. Jag hoppas att dessa personer har rätt i det.

Man får känslan av att se den att regissören Sam Mendes har blandat ihop de tidigare stora Bondfilmernas handlingar i SPECTRE, t.ex. någon från Licence To Kill när Bond står uppe på taket i Mexico city, Tomorrow Never Dies i Bonds lägenhet när Eve Moneypenny kommer på besök, bara för att nämna något. Och ett par   andra filmer också.

Några saker som kanske lade märke till under den 2 minuter och 30 sekunder långa trailern är följande; James Bond har vit smoking igen inte sedan A View To Kill. Aston Martin DB5 återvänder hit trots att den blev sprängd i bitar av Silva i förra filmen. Inte sedan The Spy Who Loved Me (1977) som James Bond har åkt tåg men nu äntligen gör han det igen och detta innehåller också ett slagsmål ombord. En grej til som man hoppas kommer i slutgiltiga filmen; huvudtemat från On Her Majesty’s Secret Service som kan höras 1:45 i trailern fast som i nyversion istället.

SPECTRE har premiär den 6 november 2015 – jag längtar tills den dagen man får se den på bio här i Karlstad.

Trailern:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LTDaET-JweU?rel=0]