Producenterna Michael G. Wilson och Barbara Broccoli har nu intagit Mexico för några hektiska veckor framför sig med inspelningen av SPECTRE.

Bond–skaparna har fått det stora arbetet att få rekonstruera den mexikanska traditionen De Dödas Dag (Día de los Muertos) som normalt håller på 1 november detta kommer ha en liten plats i den stora öppningssekvensen i filmens ”pre title sequence”. Enligt uppgifter kommer den här öppningssekvensen vara på cirka 10 minuter tillsammans med Stephanie Sigman och Daniel Craig.

Daniel Craig tillsammans med de övriga i film–teamet övat på flera viktiga stunts som kan förekomma i själva filmen.

Michael G. Wilson & Barbara Broccoli hade följande att säga i ett uttalande:
– ”Under de senaste 53 åren har James Bond–filmerna varit kända för att spelat in scener i de vackraste och mest exotiska platserna i världen. I samband med öppningen av ”SPECTRE“ har vi valt och filma en spännande   sekvens i Mexico City med De Dödas Dag (Día de los Muertos) i bakgrunden.

– ”Vi valde och filma i Mexico City på grund av en verklig behov till historien. Detta är fjärde gången en Bond–film blir inspelad i Mexico, och ”Licence To Kill” (1989) blev mer eller mindre uteslutande inspelad i Mexico City.

(Källa: James Bond-magasinet)