Det är redaktören Morten Steingreimsen för James Bond-magasinet som har fått uppgifter att detta är klockan som ska använas i SPECTRE.

De senaste Omega Seamaster klockorna som har blivit använd i de senaste filmerna är jag inte så förtjusta i faktiskt, gillar mer de som Pierce Brosnan hade under sin tid som 007.  Men man är ju nöjd så länge James Bond sponsrar det Schweiziska urtillverkarna i filmerna. Sedan GoldenEye (1995) är Omega Bonds första handsval, innan dess använde man Seiko, Breitling och Rolex.

Officiella pressmeddelandet:

”OMEGA Seamaster familjen önskar en ny limiterad modell inspirerad av James Bond världen.

I väntan på den 24:e James Bond–filmen SPECTRE, har OMEGA gjort en begränsad limited edition Seamaster Aqua Terra 150M modell inspirerad Bond familjens vapensköld.

Symbolen är upprepade gånger implementerad för att skapa en dynamisk mönster på klockans blå skiva. Vapenskölden är också satt vid tuppen av den gula sekundvisaren.

Bland de mest slående delarna på denna 41,5 mm rostfria stålklockan är verkets rotorlodet är synlig genom baksidan gjord av safirglas. Denna komponent har blivit skuren och formats som en pistollopp, ett designelement i samband med James Bond.

Drevet av den helt nya OMEGA Master CO–Axial kaliber 8507, är denna klocka motståndsduktig mot magnetiska fält större än 15 007 gauss.

Klockan är presenterad på en rostfritt stål länk, och vill bli producerad i ett begränsad upplaga på 15.007 stycken. Den leveras med en full fyra års garanti.“

(Källa: James Bond-magasinet)