Skyfall filmades med speciella kameror som gav filmen lite mer skarpare bild än tidigare men nu berättar Hoyte Van Hoytema att ”Bond 24” kommer att skjutas på film.

Roger Deakins som tog hand om det strålande arbetet med filmfotot till ”Skyfall“ kunde inte vara tillgänglig för ”Bond 24“ sår två månader tillkänna gavs hans ersättare i Hoyte Van Hoytema. Nu presenterar Hoyte en bra och väldigt glad nyhet för alla James Bond fans att ”Bond 24“ kommer att skjutas på film och inte som i Skyfall.  Då använde man sig utav digitala kameror. Visst är det lite körigt att hänga med i svängarna.

Websidan Hitfix har gjort följande intervju med Van Hoytema om hans tankar kring produktionen och att jobba med Sam Mendes.

– ”Jag är ödmjuk i förhållande till de otroliga filmfotografer som Sam har jobbat ned tidigare, och jag hoppas jag kan leva upp till förväntningarna.

Det finns stora föntningar på det visuella uttrycket till ”Bond 24“. Fast med Den of Geek är han hemligtsfull.
– ”Jag kan inte säga så mycket om Bond ännu, så du måste förlåta mig. Men jag är ett Bond–fan, och om jag inte var upphetsad, skulle jag inte ta jobbet.

(Källa: James Bond-magasinet)