torsdag, september 19, 2024

James Bond

John Cleese är inte så intresserad av de nya filmerna

Den före detta ’Q’ skådespelaren och komikern John Cleese är inte så vida förtjust i de nya James Bond–filmerna som har kommit ut.

John Cleese, 75, som spelade assistenten till Q (Desmond Llewelyn) i The World Is Not Enough men till Pierce Brosnans sista film 2002 fick John ta över den legendariska manteln efter Desmond. Men Cleese är måttligt imponerad av de senaste filmerna om 007 i serien, och säger: – ”impossibly obscure“.

Vid frågan vad John har för några tankar angående den nya och yngre ’Q’ Ben Whishaw’s roll i Skyfall: – ”Jag såg aldrig (Skyfall), för att jag har kritik mot dem nya Bond–filmerna.

– ”Två saker har gått fel; handlingen blivit omöjlig oklar att även professionella manusförfattare kan inte räkna ut vad det är; och actionscenerna, som är tänkt att adrenalinet inom dig ska rusa, det går på för länge.

– ”De upptäckte att dessa filmer var populära på platser som Filippinerna och Sydkorea, och där lade dem undan humorn eftersom ingen där förstår skämten om det engelska klassystemet.

– ”Dem är finansiellt mycket smarta, eftersom dess spridning ökar ca $100m efter varje film, men en av de stora saker som jag har lärt mig under dem senaste åren är hur mycket pengar som förstör allt.

Mycket smart och genomtänkta ord av John Cleese.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar