Jag får säga stort grattis till den franska skådespelerskan Lèa Seydoux som fått rollen som den nya Bond–bruden i ”Bond 24“.

Lèa blir nu den 8:e aktrisen i ordningen med fransk härstamning som får medverka i en James Bond–film. De är skrivna i den ordningen som de kom i filmerna: Claudine Auger (Domino i Thunderball), Blanche Ravalec (Dolly som var Jaws flickvän i Moonraker), Caroline Bouquet (Melina Havelock i For Your Eyes Only), Sophie Marceau (Elektra King i The World Is Not Enough), Eva Green (Vesper Lynd i Casino Royale) och så Bèrènice Marlohe (Severine i Skyfall).

Det är Daily Mails pålitliga Baz Bamigboye som skriver att enligt insatta källor fråån Bond produktionen att just Lèa Seydoux har fått den stora förfrågan och tackat ja att spela nästa Bond–brud i ”Bond 24“. Michael G. Wilson och Barbara Broccoli får inte precis någon oerfaren ha och göra med direkt, filmerna som har gjort Seydoux till en duktig skådespelerska är; Mission: Impossible – Ghost Protocol, Inglourious Basterds, Midnight In Paris & Blue Is The Warmest Colour. Bara för att välja några ur hennes stora meritlista.

Seydoux kan dra ett djupt andetag och känna att hon kom förbi den trånga passagen med säkert flera hundra andra deltagare som ville ha rollen som tjejen i den här filmen. Men nu väntar ett litet intensivt arbete för henne inom produktionen; testa kostymer, make–up och olika kameratester så att (Michael G.) Wilson, (Barbara) Broccoli och (Sam) Mendes får uppfattning om hur hon ska framstå samt ”looken“ i själva filmen.

Tillsammans med de andra redan klara skådespelarna (Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris och Ben Whishaw) ska de läsa genom manuset en gång i slutet av november innan själva inspelningen drar igång i december månad.

Ingen Skandinavisk Bond–brud Både producent–duon och Sam Mendes letade efter en Skandinavisk Bond–brud till ”Bond 24“ faktiskt några tänkbara namn från Norge men dessa fick se sig besegrade av nämnda Lèa Seydoux. Som jag vet kommer och göra ett fantastiskt jobb bredvid James Bond (Daniel Craig) i olika sammanhang senare i filmen.

VÄLKOMMEN OMBORD PÅ JAMES BOND TÅGET LÈA SEYDOUX!