Lägg in i era kalendrar att inspelningen av Bond 24 startar lördag 6:e december i år.

Den här gången har producenterna och de styrande inom ledet satt inspelningsstarten av nästa Bond–äventyr en månad senare än vad Skyfall gjorde 2011, då började kamerorna och rulla 3:e november. Ännu har man inte gått ut officiellt i vilka städer man ska spela in hos. Men ryktas om platser som: Italien, Österrike och Marocko naturligtvis också i London.

Men de personer som hittills är kontraktade (färdiga) startar lite tidigare i slutet av november för att läsa igenom manuset tillsammans detta sker naturligtvis i Pinewood Studios i London.

Förutom Daniel Craig som gör här sin tredje film som James Bond, kommer och ha den nya M (Ralph Fiennes), Moneypenny (Naomie Harris), Q (Ben Whishaw) och Bill Tanner (Rory Kinnear) vid sin sida. Filmbolaget håller på i ett hysteriskt tempo för att försöka hitta rätt personer som kan ta sig an rollerna som Bond–brudar och huvud skurken + dess hantlangare.

På sin tid var John Glen den första regissören att göra mer än två filmer på rad för 007. Sam Mendes kommer ta åt sig arbetet med nästa Bond äventyr efter den stora succèn med Skyfall.