Som Daily Mail har fått uppgifter som säger att manuset till den kommande James Bond–filmen ”Bond 24“ har genomgått stora förändringar.

Den brittiska tidningen Daily Mail verkar och vara mycket väl informerad vad som händer kring James Bond–serien och filmerna. I juni meddelades det att duon Neal Purvis och Robert Wade skulle komma tillbaka och renskriva John Logans första utkast av manuset.

Som vanligt är det den mycket informerade signaturen Baz Bamingboye kring Bond 24: – ”Alla är väldigt glada och alla system pumpar på full effekt“, ska Baz informatör avslöjat.

Som alla känner till så var det helt tvärtom i Skyfall, där gjorde Wade och Purvis grunden till manuset och John Logan kom in och finjusterade det lite.

Sam Mendes fick böna och be för att duon skulle komma tillbaka och finjustera detta manuset. De två herrarna sägs inte varit så pigga på det direkt att återkomma, enligt Daily Mail.

Men det visar sig att det har varit mycket mer än polering.
Om ska tro DM (Daily Mail) så har  saker och ting inte blivit som John Logan gjorde det första utkastet utan tidningen använder ord som ”väsenligt förändrats”.

Personal vid en av studiorna som är mer eller mindre förknippad med Bond–filmerna har berättat detta för tidningen: – ”Det var mycket arbete. Det var ett stort jobb. Man fick intrycket att Wade och Purvis var inhyrda att lägga till humor – men var en större grej än det.

(Källa: JAMESBOND.no)