torsdag, september 19, 2024

James Bond

Pierce Brosnan är tillbaka som spion i November Man

I rollistan kan vi finna två bekanta ansikten; Pierce Brosnan som spelar f.d. CIA–agenten Peter Devereaux, undertiden som Olga Kurylenko spelar Alice Fournier.

The Hollywood Reporter satte sig ner med Filmskapande finansmannen Myles Nestel under dennes dagar i Berlin på filmfestivalen och berättar lite om allt möjligt från filmen: ”– Jag vill tro att detta är den slags James Bond som han alltid velat spela. Karaktären är inte så överlägsen och kanterna är nu lite grövre. Jag är typ Bond–freak, så detta kan betecknas vara en passionerad projekt för mig.

Lanseringen av ”November Man“ har man planlagt att ha sin premiär i USA 13 november 2014 och om filmen blir en succè ser Nestel att filmen har en potentiell frachise och kan bli en filmserie.

1987 blev den sjunde romanen i bok–serien om “November Man” publicerad av Bill Grangers och är baserad på boken “There Are No Spies”.

I grunden var det tänkt att “November Man” skulle vara en typiskt Hollywood Blockbuster men så blev det inte riktigt; “Från början var det tänkt att filma i Berlin men vi valde i slutet ändan att filma i Serbien istället och skrev om handlingen, som var ett billigare alternativ,” berättar Nestel.

Av någon konstig anledning så har man haft planer på detta projekt i flera år men inte förrän nu dem förverkligats. “November Man” har co–producerats av Pierce Brosnan tillsammans med hans affärskollegor Beau St. Clair och även med productionsbolaget Irish DreamTime.

(Källor: MI6-hq.com & JAMESBOND.no)

Lämna ett svar