torsdag, september 19, 2024

James Bond

Halle Berry inte sexig nog – för James Bond

Scenen som publiken fick se i Die Another Day när James Bond är i Havanna och får syn på en kvinna ute till havs, var en kall historia för Halle Berry.

När man höll på med inspelningen av Die Another Day markerade serien sitt 40–års jubileum, ville bara på bästa tänkbara sätt fira detta och samtidigt att fansen skulle se små glimtar från dom tidigare filmerna i serien.

Just den scenen när Honey Ryder (Ursula Andress) gör i Dr. No på Jamaica fick nu Halle Berry göra, fast nu var inte direkt kanske lika glamoröst som det var för Andress.

– ”Havet var iskallt! Jag var tvungen att göra det ganska många gånger också. Jag gick i vattnet och jag gick ut i vattnet. Sedan var jag tvungen att gå upp på stranden i ett “visst sätt”.

Lee Tamahori skrek till mig hela tiden: “Kan inte du göra det mer sexigare?”, men då fick han och de andra ett argt svar tillbaka: “Jag är inte sexigare än så här! Min höft kommer att gå ur led om jag försöker göra det sexigare!”.

Till magazinet berättar Halle lite mer om sin favorit som 007 och varför hon inte fick se vuxen filmer för sin mamma.
– ”Enligt min mammas tycke var James Bondfilmerna för vuxna och icke yngre förmågor  så jag fick aldrig den möjligheten dessvärre.

(Källa: Total Film Magazine)

Lämna ett svar