Vad säger man om en sådan här sak? Bara några ord; ÄNTLIGEN att det händer något.

Jag är nog inte helt ensam om att man känner sig som ett barn på julafton när dom ansvariga skickade ut det officiella pressmeddelandet: Michael G. Wilson och Barbara Broccoli, EON Productions, Gary Barber, ordförande och koncernchef för Metro-Goldwyn-Mayer, Michael Lynton, VD på Sony Entertainment Inc och Amy Pascal, med-ordförande för Sony Pictures Entertainment.

Man tillkänna gav att Sam Mendes kommer tillbaka och regisserar ”Bond 24”, trots att det har sagt hel del gånger att han inte skulle komma tillbaka men som sagt gör han det nu. Vi som kan våran historia och fakta om Bond sår det nu första gången sedan John Glen på 80–talet som en regissör gör en film efter sin första rulle. Jag gillade vad Mendes fick ut med Skyfall och hoppas lite på samma resultat den här gången också.

Releasen av Bond 24 är daterad till; 23 oktober 2015 i Storbritannien och i USA; 6 november 2015. Exakt vilket datum den har premiär här i Sverige är händelsevis fortfarande okänt.

Daniel Craig vänder tillbaka för rollen som agent James Bond 007 för fjärde gången gillt, och att John Logan som fick skriva manuset till Skyfall efter att Neal Purvis och Robert Wade hade skrivit första utkastet av det. Fast nu är han säkert helt själv med att skriva det. John är tydligen stor beundrare till Ian Flemings Bondböcker och till filmerna.

Läs det officiella pressmeddelandet:

Efter den stora succèen med Skyfall, är det verkligen otroligt spännande att jobba tillsammans med Daniel Craig, Sam Mendes och John Logan igen, säger Barbara Broccoli & Michael G. Wilson.

Jag är riktigt glad över att dom ger mig extra med tid till mina teater projekt som jag håller på med. Varav är det helt möjligt att regissera Bond 24 för mig. Jag ser fram emot att få ta hand om registolen ännu en gång, och att arbeta med Daniel Craig, Michael G. Wilson och Barbara Broccoli för andra gången, säger Mendes.

Vi är glada för att återförena de extraordinära talanger, regissören Sam Mendes med vår stjärna Daniel Craig för nästa stora Bond äventyr. Som framgår av den fenomenala framgången av vårt senaste samarbete med EON Productions och Sony, fortsätter denna 51–åriga seriens otroliga arv att överraska, Barbara Broccoli.

Det är ett privilegium att få arbeta med Bond–filmerna. EON, John Logan och Sam Mendes har kommit upp med en extra uppföljning till Skyfall, och vi, tillsammans med våra partners på MGM, kan inte riktigt vänta med att dela denna nya kapitel med publik runt om i världen, Pascal och Lynton.

Dår man säga som så; låt det roliga börja det vill säga med alla tokiga rykten som kan förekomma under den här tiden.

(Källa: 007.com)