torsdag, september 19, 2024

James Bond

”Bond behöver inte vara Britisk för evigt” – Henry Cavill

Om det är så att dom framtida Bondfilmerna ändras att Bonds hemstad är någonstans utanför Storbritanniens gränser. Då skulle jag mer än bli glad om det skulle vara just USA och New York.

Det är nämligen skådespelaren Henry Cavill som spelar Superman i en ny filmatisering som säger att: Bond behöver inte vara Brittisk för evigt. Henry tillägger också att den typiska Brittiska rollen som Bond kommer snart att ändra sig alltmer.

Kanske han (Henry) har rätt, alltid inom en tid kommer saker och ting att förändra sig sakta men säkert. Ifall det händer vill jag gärna att hans nya hemstad blir New York och USA. Jag älskar verkligen USA men speciellt Manhattan.

Cavill som är född i New Jersey spelar som Sagt Clark Kent i The Superman men säger också att en amerikanare kan spela rollen som James Bond, det är han helt övertygad om allèfall.

Tills att jag kan verkligen göra detta med att spela Clark Kent rätt så övertygande, så länge jag kan spela en amerikan tillräckligt bra, så är jag helt okej med det.

Jag skulle inte ha något emot om en amerikan spelar Bond, så länge han är bra och spelade rollen rätt.

Tydligen var Henry Cavill mycket nära själv att få rollen som James Bond men förlorade det till Daniel Craig,

 

Lämna ett svar