Man skulle nästan kunna tro att Javier Bardem som Penelope Cruz spelade Raoul Silva i Skyfall har ett finger med i detta.

Enligt The Daily Mails källor antyder dom att den spanska glamour modellen och skådespelerskan Penelope Cruz, 40, som till vardags är gift med Javier Bardem är nu (Penelope) väldigt nära att skriva kontrakt att få spela den ledande rollen som Bondbrud i Bond 24.

Detta är som sagt bara ett rykte i mängden just nu men om det är så att hon får rollen som Bondbrud blir hon den äldsta att få den för den delen också. Honor Blackman var 39 när hon medverkade i Goldfinger 1964.

– ”Producenterna har vid flera andra tillfällen försökt och få Penelope Cruz med, men på grund av andra uppdrag har det aldrig riktigt gått förrän nu förhoppningsvis.” Diskussionerna mellan dom bägge parterna har varit intensiva ett tag om man får tro The Daily Mail’s källa.

Javier Bardem (Silva) var mer än förtjust och positiv att få erfarenheter från inspelningen av ”Skyfall” och samtidigt fått jobba tillsammans med Sam Mendes och Daniel Craig. Båda är inställda på att återvända för Bond 24.