Jag skulle bli extremt glad om det tyder på att Sam Mendes även får regissera nästa Bondfilm som just nu går under arbetsnamnet ”Bond 24”.

Så sent som i mars deklarerade Mendes att han inte skulle regissera nästkommande film på grund av hans pågående teaterprojekt. Fast nu är det en helt ny månad och ryktena går att Sam för samtal med productionen om få återvända till serien igen.

2015 kan ”Bond 24” ha sin release eftersom Sam Mendes har då hunnit bli klar med sina teaterprojekt så som Charlie and the Chocolate Factory och King Lear, detta har Deadline kommit ut med från Eon Productions. Ifall, ifall om vi leker lite med tanken att Sam få återvända till Pinewood Studios är han den förste regissören som gör det sedan John Glen på 80–talet.

Showbiz 411.com säger också att Sam även är villig arbeta med ”Bond 25”, men det sista alternativet får vi idagsläget ta en stor nypa salt över. Det var webbplatsen Showbiz411.com var först ut med att Adele skulle sjunga titelmelodin till Skyfall och mycket mer säger följande om Sam Mendes:

– ”Den definitiva ansvariga regissören för Bond 24 och kanske troligen även Bond 25 är Sam Mendes. Han är inne, efter flera negativa förhandlingar mellan parterna. Tydligen fick Mendes just det han ville ha och kommer vara otroligt rik man efter att James Bond eran är över för honom. Ansvariga personen för ”American Beauty” hade en önskan att hans teater karriär skulle hållas i liv ytterligare ett tag, och kommer även vara med under planeringen av Bond–filmerna. Skyfall var något utav en verkligen hit för honom (Mendes) att få gå, och ingen kan på något sätt jämföra sig med honom. Daniel Craig och Sam Mendes kommer att se ”Bond” till slutet.