Just nu går det otroligt mycket rykten i pressen om vem som är tilltänkt att ta över rodret från Sam Mendes.

Eon Productions tillsammans med Metro–Goldwyn–Meyer har allèfall stora planer på att producera två filmer till med deras nuvarande stjärna i Daniel Craig.  Men just nu är ledningen på jakt efter en regissör till att göra ”Bond 24”, och det inte precis det lättaste att göra.

Michael G. Wilson & Barbara Broccoli en enorm lista att bocka av när det gäller duktiga personer att få handskas med en unik och långlivad filmserie som James Bond. Enligt Variety källor har prodenterna dessa namn på listan och varit i kontakt med dom: Ang Lee (Life Of Pi), Tom Hooper (The King’s Speech) och Shane Black (Iron Man 3).

Ett namn som diskuterades också var Nicolas Winding Refn som regisserade ”Drive”. I en intervju med webbplatsen First Showing har dom publicerat en video där Nicolas pratar lite om Bond, och säger med ett leende på läpparna följande citat: “Jag älskar Bond… Jag älskar honom”. Ni får dra era egna slutsatser av det uttalandet.

Från samma källor till Variety säger att producenterna vill inte precis stressa fram något beslut om nästa regissör. Valet kan minst sagt dröja ett litet tag.