torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Denise Richards: “Har en hälsosam livsstil”

Vid en promenad hemma i Los Angeles i februari gick en till synes väldigt smal Denise Richards på gatorna.

När jag lusläste lite på Aftonbladet.se där i februari månad blev jag först lite orolig när dom hade satt rubriken: Skräckbilder på Denise Richards sprids i USA. Först tänkte jag vad fan händer med min favorit Bondbrud från The World Is Not Enough (1999) egentligen?

Men nu tre månader senare ungefär kommenterar Denise dessa ”hemska” kommentarerna om hennes varslande vikt den senaste tiden.

Förstår inte riktigt varför jag fick så mycket kritik. Är igång ständigt hela tiden, dessutom är jag en mycket upptagen kvinna + att jag har en tvårig dotter som väger ca 14 kilo som jag går och bär på hela tiden.

Jag har alltid varit en bra förespråkare att man ska träna och dessutom hälsosam men till en rimlig gräns och med måtta förstås.  Något som är riktigt eftertraktad hos oss är nämligen glass, det intar vi i princip dagligen. Var inte så länge sedan man åt grillad ost, ganska nyss faktiskt.

Till webbplatsen Ivillage under 2011 sade Denise Richards följande om sina träningsvanor:
Då under själva träningen får jag upp orden inom mig som att gör inte detta enbart för att bli smal. orden som jag använder mig utav är: hälsosam och stark, tillägger Denise Richards.

Kan också nämna att fyra av veckans sju dagar går åt att träna pilates för Richards.

Men om man ska försöka bedöma bilden här ovanför ser man att Denise mår hur bra som helst alltså.

(Källa: Aftonbladet.se)

Lämna ett svar