torsdag, september 19, 2024

James Bond

Danny Boyle stänger dörren helt för Bond 24

Sedan Sam Mendes gjorde det offentligt att han inte ska regissera ”Bond 24” tog ryktena fart igen.

Det spekuleras nästan dagligen vem är det som ska ta över stafett–pinnen efter Sam Mendes egentligen. Bond 24 ska ha sin premiär 2014 är det planerat alléfall. På senare tid har bland annat stjärnregissören Danny Boyle pekats ut för detta, tillsammans med många andra namn som: Alfonso Cuarón, David Fincher, Ridley Scott, Kenneth Branagh & Joe Wright.

Boyle som har alltså på senare tid blivit en av Storbritanniens mest lovordade regissören eftersom han har redan gjort sitt lilla till 007 världen. Han var mannen bakom den kortfilm som spelades upp när sommar–OS i London förra året.

2009 när man höll på som bäst att leta efter en regissör den 23:e Bondfilmen som blev senare känd som Skyfall, hade Barbara Broccoli & Michael G. Wilson Danny Boyle högt upp på listan över som potentiell Bond–regissör. Men då som nu stannade det bara som ett rykte.

I samband med att Boyle är aktuell med thrillern Trance som han har gjort en rad tidnings intervjuer och nyligen gör färskt med Cinema Blend säger han följande om detta envisa rykten om Bond;

Med ett skratt säger Danny att det inte är något för honom, är han rädd för och fortsätter.

När dom hade precis börjat och filma till Skyfall var jag på plats flera gånger under inspelningen och fick se Sam Mendes, Barbara Broccoli, Michael G. Wilson & Daniel Craig. Detta var i samband med att öppningen av sommar–OS, då tog jag detta tillfälle i akt. Alla James Bondfilmer är så olika, förstår du? De är enorma. De är bara enorm. De skulle inte få ut det bästa av mig genom att göra en sådan sak.

Danny Boyle som har hunnit och bli 56 år gammal har dessa filmer på sitt CV:
Trainspotting, A Life Less Ordinary, Shallow Grave, The Beach, 28 Days Later … och Slumdog Millionaire.

Lämna ett svar